Info


Roodbont Auto’s
Bij Roodbont Auto’s koopt u vertrouwd een leuke occasion voor een scherpe prijs. We hebben altijd zo’n 25 auto’s op voorraad van € 500,- tot ongeveer € 6000,-.

Direct mee
Na een proefrit, betaling en administratie kan de auto gelijk mee! We berekenen geen afleverkosten.
Tenaamstellen kan makkelijk met Digid of bij het postkantoor om de hoek. Vergeet uw rijbewijs niet mee te nemen en bedenk vooraf waar u uw auto wilt verzekeren. 

Inruil & inkoop
Inruil is geen probleem. Stuur ons een mail en u krijgt van ons een reële prijs voor uw auto. Ook inkoop van uw auto zonder dat u iets anders koopt, kan bij ons. We zijn altijd op zoek naar leuke auto’s voor onze voorraad. auto inkoop Zeewolde

Openingstijden
Alleen op zaterdag hebben we vaste openingstijden, de rest van de week zijn we veel onderweg en dus op afspraak geopend. Op zaterdag zijn we geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur, op woensdag zijn we gesloten, maar wel telefonisch bereikbaar.
Bel even voordat u komt, zodat u zeker weet dat de auto er nog is.

Onderhoud
Wilt u een trekhaak, onderhoudsbeurt of nieuwe banden? Wij regelen alles voor u voordat u de auto ophaalt. De kosten worden vooraf afgesproken, dus geen verrassing achteraf.

Aankoopkeuring
We vinden het geen probleem als u de auto meeneemt naar een garage van uw keuze om deze goed te laten onderzoeken voordat u de knoop doorhakt en tot kopen overgaat.
Uiteraard mag u ook een monteur of technisch onderlegde vriend meenemen.

Ligging
Onze locatie op Industrieterrein Trekkersveld is goed te bereiken via de Flevopolder; 40 minuten vanaf Amsterdam en 30 minuten vanaf Utrecht of Zwolle.
U vindt ons op de hoek Nobelweg/Marconiweg.

Leveringsvoorwaaden
Hier vindt u onze leveringsvoorwaarden.

Recensies
Wij zijn erg trots op onze recensies. Klik hier om ze te bekijken of om er één toe te voegen!